Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Διαγωνισμός Ζωγραφικής: "Η Δημοκρατία σε μια ζωγραφιά".

   Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου η Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας.
  Στις 16 Σεπτεμβρίου 1997 το Συμβούλιο της Διακοινο- βουλευτικής Ένωσης, στην οποία συμμετέχουν 150 Εθνικά Κοινοβούλια και επιπλέον 8 συνδεδεμένα μέλη, υιοθέτησε την «Οικουμενική Διακήρυξη για τη Δημοκρατία».
  Το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρη- σκευμάτων σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων, συμ- μετέχοντας στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Δημοκρατίας, διοργανώνει διαγωνισμό έκθεσης ή ζωγραφικής για τους μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
  Οι μαθητές της Ε΄ τάξης, για δύο διδακτικές ώρες, θα ζωγραφίσουν σε χαρτί διαστάσεων 25Χ35 με θέμα: «Η Δημοκρατία σε μια ζωγραφιά».
   Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011, θα διαθέσουμε ένα δίωρο από το ωρολόγιο πρόγραμμά μας για να συζητήσουμε για τη Δημοκρατία και να φτιάξουμε ζωγραφιές. Σκεφτείτε το Σαββατοκύριακο το θέμα σας και τη Δευτέρα ετοιμάστε τα σύνεργα της ζωγραφικής για να διασκεδάσουμε!!!
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.

1 σχόλιο: