Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ερωτήσεις…

  Ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό παιχνίδι  της WWF Ελλάς για μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ερωτήσεις» βρίσκεται από σήμερα στην οθόνη σας. 
 Είσαστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στα περιβαλλοντικά θέματα της Ελλάδας; Πόσα γνωρίζετε για τις προστατευόμενες περιοχές; Για τα είδη που συναντάμε σε αυτές; Για αυτά που απειλούνται; Με τη γεωγραφία πως τα πάτε; Ξέρετε που βρίσκεται… ο Καναδάς στην Ελλάδα; Μπορείτε να ξεχωρίσετε τον ήχο του τσακαλιού; Και μη νομίζετε ότι οι γνώσεις σας θα πρεπει να περιορίζονται στο φυσικό περιβάλλον. Οι γνώσεις της μυθολογίας αποτελούν ατού στο παιχνίδι ενώ θα έχετε μια ευκαιρία να αποδείξετε ότι ο τρόπος ζωής σας είναι φιλικός προς το περιβάλλον.
http://wwf-atlas.gr/index.php
 (Πάτησε στην εικόνα για να μεταβείς στην εφαρμογή)
 Γιατί να παίξετε; Μα καταρχήν για να περάσετε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαρείτε που πετύχατε τη σωστή απάντηση ή να μάθετε κάτι καινούριο, να εκνευριστείτε επειδή δεν έχετε το κατάλληλο εργαλείο για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια που θα βρείτε στον δρόμο σας ή επειδή δεν φέρνετε το σωστό νούμερο στο ζάρι. Για να κερδίσετε όμορφα δώρα. Για να συναγωνιστείτε σε βαθμολογία και να μπείτε στη χρυσή δεκάδα των υψηλότερων σκορ! Για να δείτε τελικά τί χαρακτήρας είστε: Μήπως ένας φυσιοφίδης ή ένας ποδηλάτρης;
Πηγή: WWF Ελλάς
Υ.Γ Για να παίξετε θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου