Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Παραγωγή γραπτού λόγου στο εργαστήριο πληροφορικής.

   Την Τρίτη 11/01/2011 χωριστήκαμε σε ομάδες των 2-3 ατόμων  και προσπαθήσαμε να γράψουμε ένα μικρό κείμενο με τη βοήθεια του κειμενογράφου Word. Για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάθε ομάδα πρότεινε κάποιες λέξες που θα πρέπει να έχουν απαραίτητα τα κείμενα που θα γράφαμε. Κατά γενική ομολογία η δραστηριότητα ήταν διασκεδαστική και θα το επαναλάβουμε σύντομα! 







5 σχόλια:

  1. Μπράβο, συγχαρητήρια! Πολύ ωραία δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε,αν και λείπουν ακόμα 2 εργασίες που θα τις ανεβάσουμε από βδομάδα... Η αρχική ιδέα πάντως ανήκε σε εσένα Γιάννη και σε ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, ωραία δουλειά! Ο Λυπημένος σκύλος μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να είναι το σενάριο για μια ταινία μας σχετικά με τα συναισθήματα, για ένα πρόγραμμα που εκπονούμε στο σχολέιο μας, 5ο Δημ. Σχ. Χολαργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, η πρόταση σας μας τιμάει ιδιαίτερα!!! Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να το συζητήσω με τις δύο μαθήτριες που έγραψαν το κείμενο και μετά να σας απαντήσω! Υπομονή μέχρι αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί συνάδελφοι του Δημοτικού Σχολείου Χολαργού οι δύο μαθήτριες δέχονται ευχαρίστως να χρησιμοποιήσετε την εργασία τους για το σενάριο της ταινία σας. Ο μόνος όρος που θέτουμε είναι να αναφέρετε ότι το σενάριο βασίζεται στην εργασία των δυο μαθητριών της Ε, τα ονόματα των δύο κοριτσιών και το Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτούν. Αν μας καλέσετε και στην παρουσίαση της ταινίας θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!
    Υπαρχει e-mail για να επικοινωνήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή