Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ακύρωση σεμιναρίου Αυτοαξιολόγησης στην Πάρο μετά από δυναμική παρέμβαση των εκπαιδευτικών και του τοπικού Συλλόγου.

  Την Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2014, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου – Αντιπάρου κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή το προγραμματισμένο σεμινάριο επιμόρφωσης των διευθυντών για την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων και με σκοπό την μη πραγματοποίηση του.
   Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη στάση εργασίας ξεπέρασε το 80%, ενώ ανάλογη ήταν και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημοτικό σχολείο της Νάουσας, στο οποίο θα πραγματοποιούταν το σεμινάριο. Σε συνδυασμό και με τη συμμετοχή των περισσοτέρων διευθυντών των σχολικών μονάδων στη στάση εργασίας, γεγονός που ικανοποίησε την βάση του συλλόγου μας σε μεγάλο βαθμό, καταφέραμε όλοι μαζί να μην πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.
  Τα σημερινά πεπραγμένα πρέπει να μας κάνουν όλους να καταλάβουμε ότι ο κλάδος μας πέρα από την δύναμη που έχει, πλέον είναι και ώριμος συνδικαλιστικά να αντιδράσει με κάθε μορφή αγώνα στην υποβάθμιση του εκπαιδευτικού αλλά και του εκπαιδευτικού έργου.
Πηγή: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου – Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου