Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ηλεκτρονική ψηφοφορία στο ιστολόγιό μας!

  Σήμερα, στη Γλώσσα διαβάσαμε για μια ηλεκτρονική ψηφοφορία, που έγινε πριν από πολλά χρόνια με το ερώτημα: "Αν είχατε μια μηχανή του χρόνου, πού θα θέλατε να ταξιδέψετε;
  Όπως φαντάζεστε έγινε στην τάξη ένας μικρός χαμός! Όλοι ήθελαν να πουν σε ποια εποχή θα πήγαιναν και τι θα έκαναν. Η συζήτηση είχε ανάψει για τα καλά και όταν είδαμε τις εικόνες από την παρουσίαση του κ. Γιάννη Σουδία, ενθουσιαστήκαμε!  
  Μια και ο μόνος τρόπος να ταξιδέψουμε στο χρόνο είναι η φαντασία μας, είπαμε να ασχοληθούμε με κάτι πιο χειρο- πιαστό και να διεξάγουμε μία ηλεκτρονική δημοσκόπηση με θέμα τη μηχανή του χρόνου. 
  Για ένα μήνα, λοιπόν, στη δεξιά στήλη του ιστολογίου θα υπάρχει η ερώτηση, που θέλουμε να μας απαντήσετε μαζί με τις οχτώ πιθανές επιλογές, που προέκυψαν μετά από συζήτηση και ψηφοφορία στην τάξη.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την ιδέα σας, και για την παρουσίαση του κ. Σουδία που μας προσφέρετε! Και εμείς ταξιδέψαμε αυτή την εβδομάδα στο χρόνο από το νηπιαγωγείο μας, φτιάχνοντας μια ιστοριογραμμή και προσπαθώντας να καταλάβουμε το πόσο παλιά έγιναν μερικά πράγματα (διαλέξαμε τις ίδιες περίπου εποχές με εσάς, εκτός από το ...μέλλον, αλλά θα το ταξιδέψουμε εκεί την Τρίτη σίγουρα!!).

    Μου δώσατε ιδέα: θα ψηφίσουμε και εμείς στο σχολείο μας και θα συμμετέχουμε ευχαρίστως στην ψηφοφορία σας. Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που η ανάρτηση σας βοήθησε να σχεδιάσετε μια ανάλογη δράση! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία η ιδέα σας!!!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή