Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η δραστηριότητα "Τι νέα σήμερα;" συνεχίζεται!

  Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, φέτος έχουμε εντάξει στον πρόγραμμά μας τη δραστηριότητα "Τι νέα σήμερα;" από τις τεχνικές του Γάλλου παιδαγωγού Φρενέ. 
  Την προηγούμενη Δευτέρα τρεις συμμαθήτριές μας μάς παρουσίασαν τα θέματα που τους ενδιέφεραν! Ξεκινήσαμε με ένα θέμα έκπληξη, τα ζώδια! Το θέμα ήταν αρκετά ενδιαφέρον, αλλά η αγαπητή φίλη μας ξεπέρασε το χρόνο που είχε στη διάθεσή της και αναγκαστήκαμε να την διακόψουμε. Συμφωνήσαμε όμως η εργασία της να μπει στη βιβλιοθήκη της τάξης, ώστε να τη διαβάσει όποιος θέλει!
 Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ακόμα δύο συμμαθήτριές μας, που μας παρουσίασαν στιγμές από τη ζωή ενός σκύλου. Τα δύο κορίτσια έφεραν το tablet τους στην τάξη και μας παρουσίασαν το βιντεάκι που είχαν προετοιμάσει!
  Την Παρασκευή η δραστηριότητα είχε αρκετά απρόοπτα, καθώς τα παιδιά που είχαν αναλάβει να μας παρουσιάσουν κάτι, δεν είχαν προετοιμαστεί! Τελικά την τελευταία ώρα η μια ομάδα μάς μίλησε για τα κατοικίδια ζώα!
Σήμερα το πρωί δύο αγόρια μάς παρουσίασαν την πορεία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2014 και στα προκριματικά του Mundial 2018.
 Ενώ στη συνέχεια δύο παιδιά μάς μίλησαν για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, την αγαπημένη τους ομάδα μπάσκετ στο ΝΒΑ.
  Όλα τα παιδιά, μόλις ολοκλήρωναν την παρουσίαση του θέματός τους, απαντούσαν στις ερωτήσεις των συμμαθητών τους! Περισσότερα νέα από τη δραστηριότητα "Τι νέα σήμερα;" την επόμενη εβδομάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου