Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Γνωριμία με τη σελίδα και τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού!

  Μετά την επιλογή της κατάλληλης θέσης στο προαύλιο και την ενημέρωση των συμμαθητών μας με την κατασκευή banner  για τον μετεωρολογικό σταθμό, που χρηματοδοτείται από το "Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση" στα πλαίσια του προγράμματος "Μαθαίνουμε Παρέα", σειρά είχε η εξοικείωσή μας με τη σελίδα του στο διαδίκτυο και την εικόνα της meteocam, που θα τον συνοδεύει!
  Κατεβήκαμε, λοιπόν, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης και με τη βοήθεια του διαδραστικού πίνακα επισκεφθήκαμε διάφορες ιστοσελίδες σταθμών Davis στην Ελλάδα.
 Με τη δραστηριότητα αυτή είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε τις μετρήσεις, που θα κάνει ο σταθμός μας και τα στοιχεία που θα συλλέγει για τις καιρικές συνθήκες της περιοχής μας! Αν θέλετε και εσείς να πάρετε μια γεύση από την ιστοσελίδα του σταθμού μας, επισκεφθείτε τις παρακάτω διευθύνσεις:
  Στον ένα σταθμό οι μετρήσεις είναι στην ελληνική γλώσσα, ενώ στον άλλο υπάρχει meteocam, που μεταδίδει και εικόνα. Ο δικός μας σταθμός θα έχει και τις δύο δυνατότητες, θα είναι δηλαδή και στα ελληνικά και θα έχει κάμερα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου