Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε...

  Πριν από εννέα μήνες συνάντησα για πρώτη φορά δεκαπέντε χαρούμενες φατσούλες, που μάλλον αγωνιούσαν για τον νέο τους δάσκαλο. Οι πρώτες μέρες στην τάξη ήταν διερευνητικές για όλους. Νέο σχολείο και νέο τμήμα για μένα, νέος δάσκαλος για τα παιδιά. Στην πορεία όμως γνωριστήκαμε, δημιουργήσαμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην τάξη και καταφέραμε να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα.
  Βέβαια μην νομίζετε ότι όλα ήταν ρόδινα, αντιθέτως. Φωνές, τσακωμοί, αντιπαλότητες, τιμωρίες, υπήρχαν, αλλά ταυτόχρονα είχαμε καθημερινά χαμόγελα, πειράγματα, παιχνίδια και πολλά άλλα, που σας τα παρουσιάζαμε μέσα από το ιστολόγιο. 
  Οι μέρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε για να φτάσουμε στη σημερινή, που ήταν και η τελευταία μας στο σχολείο. Αν και υπήρχε συγκίνηση, ευτυχώς συγκρατηθήκαμε και φύγαμε από το σχολείο χαμογελαστοί. Ήταν η καλύτερη ανταμοιβή, γιατί την προηγούμενη μέρα είχε γίνει ένας μικρός χαμός!
  Από σήμερα και για λίγο καιρό οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ελπίζω, όμως, να είμαι και του χρόνου στο σχολείο, για να είμαστε πάλι μαζί. Για αυτό λόγο δε σας λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν! Καλό καλοκαίρι παιδιά!
Δημιουργία της Στ΄ τάξης
Υ.Γ. Από εδώ και πέρα οι αναρτήσεις θα γίνουν πιο αραιές και θα σχετίζονται περισσότερο με τα ενδιαφέροντά μου.

4 σχόλια:

  1. καλό καλοκαίρι... μάκαρι να τα ξαναείσαι στο ίδιο σχολείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι καλές διακοπές,ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και καλή αντάμωση με τους μαθητές σου από Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή