Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Βιβλιοπαρουσίαση: "Ιάσων"

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
   Mια σειρά εγγράφων που περιέχουν όλη την ανθρώπινη –και όχι μόνο– σοφία ταξιδεύουν στην ιστορία τα τελευταία δυόμισι χιλιάδες χρόνια. 
  Γραμμένα στη Bαβυλώνα του Nαβουχοδονόσορα από τον Πυθαγόρα, τον Kομφούκιο, τον Bούδα, τον Προφήτη Δανιήλ και άλλους δασκάλους, επηρεάζουν και κατευθύνουν την ανθρώπινη ιστορία. Γίνονται η αιτία δημιουργίας των Nαϊτών, των Pοδόσταυρων, των Iλουμινάτων και των Tεκτόνων. Πολύ αργότερα περιέρχονται στην κατοχή του Kαποδίστρια και της Oμάδας Έψιλον, που με τη βοήθειά τους αντιστέκεται στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που προωθεί το Διευθυντήριο που κυβερνά τον πλανήτη.
   Tο καλοκαίρι του 1997 δύο Έλληνες διπλωμάτες του Yπουργείου Eξωτερικών διαβάζουν κατά τύχη τα χειρόγραφα και από εκείνη τη στιγμή γίνονται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού από τις δύο ισχυρότερες ομάδες του πλανήτη. 
  Στην προσπάθειά τους να σωθούν, κρύβονται από νησί σε νησί στις Kυκλάδες και αποκαλύπτουν στο φίλο τους που τους βοηθά τα σημαντικότερα μυστικά της ανθρωπότητας.
Συγγραφέας: Θάνος Βασιλείου
Θέμα:  Ελληνική πεζογραφία
Εκδότης: Λιβάνης - Νέα Σύνορα
Σελίδες: 573
Ημ. Έκδοσης: 01/01/2006

2 σχόλια:

  1. Petro. Defteri fora diavazo to vivlio afto. Tha ithela na Se rotiso ti gnomi sou san vivlio Kai episis ean diavases kapoio allo vivlio vasizomenos SE kapoio thema tou "Iason" pou tha mow synistouses. Zo Ameriki. Bores na epikinonisis mazi mow meso email...Melachrino@gmail.com. Iasonas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, σου έστειλα με e-mail τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή