Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Στείλε το δικό σου μήνυμα στην Ευρώπη!

   Έχεις σκεφτεί τι Ευρωπαϊκή Ένωση θέλεις; Γράψε και στείλε το μήνυμα σου και δώσε το δικό σου περιεχόμενο στη φετινή επέτειο για την 9η Μαΐου | Ημέρα της Ευρώπης.
   Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα γιορτάζουν την Ημέρα της Ευρώπης με μία διαδικτυακή δράση και καλούν τους πολίτες κάθε ηλικίας να στείλουν πρωτότυπα και δημιουργικά μηνύματα για την Ευρώπη που θέλουν. Κάθε σκέψη και κάθε προσδοκία για την Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό μήνυμα των φετινών εκδηλώσεων της 9ης Μαΐου. 
   Η διαδικασία είναι απλή. Με αφορμή τη φράση «Θέλω μια Ευρωπαϊκή Ένωση..…….» και μέγιστο αριθμό πέντε επιπλέον λέξεων, γράφεις την ιδέα σου και τη στέλνεις με προσωπικό μήνυμα (direct message) στην Ευρωπαϊκή σελίδα το Στέκι της Ευρώπης στο Facebook. Εναλλακτικά, δημοσιεύεις τη φράση σου στο twitter με #myEUwish. Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 15 Απριλίου.
  Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συγκεντρώσουν όλα τα μηνύματα και θα επιλέξουν τα δύο καλύτερα που θα προωθηθούν στις φετινές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης.
   Τα καλύτερα μηνύματα της κάθε ημέρας, θα δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα μέσω εδικής σελίδας εκδήλωσης (event page) και θα προβληθούν στην κεντρική εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Μεσολόγγι.
  Τα δύο μηνύματα που θα επιλεγούν, θα τυπωθούν σε t-shirts και θα μοιραστούν σε μαθητές σχολείων την Ημέρα της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου